Projekat

Stambeno poslovni objekat, luksuznog karaktera, savremenog arhitektonskog izgleda te visokokvalitetne gradnje, nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, uz samu rijeku Trebišnjicu, (na južnoj obali), u naselju Police, neposredno uz gradski otvoreni i zatvoreni olimpijski bazen, na svega par minuta hoda od kamenog mosta i starog grada.

Objekat  sam po sebi predstavlja jedinstven i unikatan poslovno stambeni projekat. U osnovi je karakterističnog oblika u znaku broja 8, dužim stranama postavljen u pravcu sjevero istok –  jugo zapad.

Funkcionalni stanovi sa komfornim terasama koje pružaju fenomenalne mogućnosti za odmor i uživanje nad vodom Trebišnjice.

Projektom je predviđena izgradnja  ukupno  51 stambenih jedinica:

Garsonjera – 3 kom

Jednosoban stan – 23 kom

Dvosoban stan – 18 kom

Trosoban stan – 7 kom

Stanovi su raspoređeni na pet etaža: visoko prizemlje, tri sprata i pent haus.

U suterenu su smještena garažna mjesta u dva nivoa, te poslovni prostor sa izlazom na rijeku i šetališe.

Ugrađuje se video interfon u stanove i video nadzor objekta.

Vertikalna komunikacija u objektu je obezbjeđena sa dva električna niskošumna lifta koji su prilagođeni za korištenje osobama sa invaliditetom.

Uz objekat se nalaze i vanjska parking mjesta.

Trosobni stanovi i dvosobni stanovi se grade kao extra luksuzni stanovi koji imaju , osim komfornog stambenog prostora,  velike balkone, lođe i terase a na kojima je uživanje zagarantovano!

Jednosobni stanovi su luksuznog stambenog komfora sa velikim lođama.

Penthous  se sastoji iz dva  zasebna dijela kružnog oblika, tj.  dva kruga.

U većem krugu su smještena 4 extra luksuzna stana.

Manji krug  čini  1  super extra luksuzan stan, koji je potpuno zasebna stambena cjelina bez zajedničkog zida  sa drugim stanovima.  Posjeduje  velike balkone i ogromne terase  koji  sklapaju krug okolo stambenog dijela, te omogućavaju pogled na sve četiri strane svijeta.

Projekat je izradila renomirana projektantska kuća „Kontura“ d.o.o. Trebinje, a objekat će biti izgrađen korištenjem svih savremenih materijala gradnje visokog kvaliteta:  Termo fasada od kamene vune debljine 8 cm. Vanjski zidovi-termo blok 25cm, unutrašnji zidovi između stanova se zidaju Ytong blokom  kako bi se zadovoljili protivpožarni uslovi i akustika-debljina zida 25cm. Pregradni zidovi u stanovima se zidaju prezidnim cigla blokom.

Grijanje i hlađenje je  multi split klima uređajima, a svaka prostorija će biti obezbjeđena sa po jednom jedinicom.

Stolarija-šestokomorni ALU profil sa troslojnim staklom, ispunom i sa aluminijumskom roletnom.

Podovi u stanovima su od vrhunskog troslojnog , prefabrikovanog hrastovog parketa sa MDF parket lajsnom, a u kuhinji i kupatilima su keramičke pločice italijanskog brenda „CRES“ laserski sječene, te na terasama protiv klizna keramika. U kupatilima se ugrađuje podno grijanje i sanitarija najpoznatijih svjetskih brendova, te ugradbeni elementi. Spoljašnja protivpožarna i protivprovalna vrata, unutrašnja vrata – štokovi od punog drveta, krilo vrata od medijapana lakirana bijelom bojom u tri sloja. Zasebna ventilacija svakog stana. Ograda na balkonima- staklo.

Rok izgradnje: 31.05.2024.godine.